Jdi na obsah Jdi na menu

Maite Perroni v rozhovoru s časopisem Minha Novela (starší)

9. 7. 2013

 1011483_589606387739036_48227723_n.jpg

Maite Perroni prozradila v rozhovoru pro časopis Minha Novela o její nové etapě hudební kariéře, o životě v New Yorku, nahrávkách románu Cuidado Con El Angel a dále se dozvíte, když si přečtete přeložený rozhovor:

V roce 2010 jste v rozhovoru řekli, že vaší cestou nebyla hudba. Co se změnilo?
V tu chvíli jsem dávala sto procent svého času do práce a veškerá moje energie byla zaměřena na romány. Nyní čas uplynul a já mohu v mé hudební cestě, co se mi moc líbí. Upřímně, doufám, že lidé jsou rádi tomu co dělám.

Už jsme napočítali 13 písní na vošom disku což je směs stylů. Fanoušci mohou očekávat něco jako RBD?
Ne! To je úplně něco jiného, je to latinský pop, návrh s odlišnými rytmy ... Ale myslím si, že fanouškům se to bude líbit také!

Cítíte se bezpečně vrátit na pódium po tak dlouhé době?
Ano a jsem nadšená! Je to nový začátek. Dnes sólová kariéra, budu tím psát jakoby nový příběh. Turné to všechno ukáže, když bude CD v prodeji, my ho podpoříme v každé zemi. Doufám, že brzy si budeme moci o tom promluvit podrobněji.

Jaký byl váš zážitek z New Yorku?
Můj život zde byl úžasný! Potkala jsem mnoho talentovaných lidí, a to, co mě motivuje je, abych byla připravená. Také si užívám tuto novou etapu!

Poznávali vás fanoušci na ulici v té době? Mohlo to být zajímavé ...
Ano, je příjemné překvapení vidět náklonnost lidí a to co dělají, aby mi ukázali svou péči a lásku ke mně.

Ty jsi ten typ, který nikdy nebyl chycen bez make-upu? (Maite byla na seznamu 50 nejkrásnějších tvírí časopisu People en Espanol)
Bylo to sotva i více krát. Krokem je opalovací krém, lesk s barvou na rty, řasenka a je to. Ah! A vždy se snažím udržet si zdravé vlasy.

Cuidado Con El Angel má také úspěch v Brazílii, víš? Byli nahrávky směšné?
Velmi! Všechno co bylo bylo v zákulisí. V té době, když jsem spadla z balkonu 5 m vysokého při natáčení scény. Naštěstí se mi nic nestalo!

Víme, že v tomto roce nebude setkání RBD, protože každý člen má svůj sólový projekt. Buďte upřímná: co to znamená, ale opravdu pro všechny šesti dát se dohromady k velké radosti fanoušků?
Hmm, opravdu nevím ... Ale ujišťuji vás: dny co byli, byli opravdu úžasné!

Maite a lásky
Víme, že Maite Perroni nerada mluví o její soukromí, přestože žila velkou láskou, například románek s Guidem Larisa a Carlosem de la Mota. V prosinci se rozešla s hercem a zpěvákem Mane de la Parra, s nímž byla téměř dva roky. Svobodná, ale přitom spokojená, poskytuje rady pro každého, kdo má zlomené srdce.

"Láska je jedna z nejsilnějších motorů, která se pohybuje mezi lidskými bytostmi, ale nikdy nepouštějte sebeúctu. Čím více budete milovat sami sebe a respektovat sami sebe, budete moci dát větší lásku a tím více ji budete moci přijímat. Milovat bez strachu a jít dál . "